31.10.2019
Misschien wist je het nog niet, maar ik ben dol op het maken van zakelijke portretten! Het is zo onwijs tof om een ondernemer vast te leggen op de plek waar zij het meest in haar element is! Zo ging ik een paar weken geleden bij Amy langs om Amy én haar prachtige winkel in Deventer vast te leggen! Lees gauw verder!

28.08.2019
Een muur vol foto's maakt van elke muur binnen no-time een feestje om naar te kijken! Lees in deze blog over één van mijn favoriete wanddecoratie van De Jouwe en lees hoe je € 50 shop-tegoed kan winnen waarmee je jouw eigen wanddecoratie kan bestellen!

12.06.2019
Zo'n 3 weken geleden trouwden Jan & Kim in het bijzijn van hun twee dochters en familie en vrienden op een prachtige 'boeren' locatie! Lees hier over kippen, kinderaktes, Jägermeister, buienradar én een verrassing voor Kim!

31.03.2019
Je hebt prachtige foto's [door mij] laten maken, maar vervolgens blijven je mooie, liefdevolle foto's maar op je computer staan. Je hebt de wens om ze een mooie plek te geven in je huis, maar ja, hoe dan? In deze blog ga ik je een aantal ideeën geven om je foto('s) op een mooie en stijlvolle manier op te hangen in je huis!

22.03.2019
Super eng is het om online, in het openbaar, dingen over jezelf te vertellen en jezelf te laten zien. Maar toch doe ik het! Want als jij voor mijn camera verschijnt, dan stel jij je ook open voor mij! Dus.... met de billen bloot dan maar! ;-) Ik ben Danique, ondertussen 36 jaar (jong). 36 jaar geleden werd ik geboren in Maastricht als oudste dochter in ons gezin. Samen met mijn jongere zusje groeide ik op in Eijsden (het zuidelijkste puntje van Nederland). Ik heb een heerlijke jeugd gehad en...

08.02.2019
Het is bijna Valentijnsdag! Ja, ik weet het, het is cliché en misschien ook wel een beetje commercieel; maar ik weet zeker dat je geliefde het leuk vindt wanneer je hem of haar toch in het zonnetje zet op deze dag! En wat is nu leuker dan mooie foto's van jullie samen?

27.01.2019
Gisteren stelde Patrick een hele belangrijke vraag aan zijn vriendin Gerianne! Welke vraag én haar antwoord hierop, lees je in deze blog!

24.01.2019
Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik al ruim anderhalf jaar voor Stichting Earlybirds fotografeer. De doelstelling van Stichting Earlybirds is het vastleggen van de liefdevolle momenten in een periode waarin het gezin enorm wordt geleefd. Juist een reportage in de eerste weken na de geboorte wordt door ouders als zeer waardevol ervaren. Vorige week ontmoette ik Emilie, die ik in mei 2018 voor het eerst ontmoette in het Deventer ziekenhuis!

24.01.2019
Vandaag is het de dag van de privacy. Wellicht is het je niet ontgaan dat er vorige jaar mei een hoop veranderd is ten opzichte van privacy en hoe we omgaan met persoonsgegevens. Voor mij als fotograaf betekende dit ook dat ik hier rekening mee moest gaan houden.

18.01.2019
De winter is prachtig, zeker op dagen als vandaag! Lees in mijn allernieuwste blog hoe jij zelf dit soort mooie foto's kan maken en deel jouw mooiste foto's met mij!

Meer weergeven