De eerste weken en maanden met een pasgeboren kindje zijn bijzonder. Maar wat als het kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Ouders brengen de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs hen heen, ze worden geleefd en hebben veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als ouders later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met zorg, liefde en respect het kindje vast tijdens de dagelijkse routine.

 

De doelstelling van Stichting Earlybirds is het vastleggen van de liefdevolle momenten in een periode waarin het gezin enorm wordt geleefd. Juist een reportage in de eerste weken na de geboorte wordt door ouders als zeer waardevol ervaren. (tekst van Stichting Earlybirds; www.earlybirdsfotografie.nl)

 

Zou je graag een donatie willen doen? Klik dan op de knop 'doneer nu!'. Deze knop stuurt je direct door naar de juiste webpagina! Hartelijk dank!

kleine kanjers

tijn en bo

deventer

ziekenhuis

pepijn

gelre ziekenhuis

apeldoorn

emilie

deventer

ziekenhuis

 blake

deventer

ziekenhuis

naomi

isala

zwolle

job

deventer

ziekenhuis

ruben

gelre ziekenhuis

apeldoorn

lauren

deventer

ziekenhuis

sofie

deventer

ziekenhuis