De eerste weken en maanden met een pasgeboren kindje zijn bijzonder. Maar wat als het kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Ouders brengen de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs hen heen, ze worden geleefd en hebben veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als ouders later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met zorg, liefde en respect het kindje vast tijdens de dagelijkse routine.

 

De doelstelling van Stichting Earlybirds is het vastleggen van de liefdevolle momenten in een periode waarin het gezin enorm wordt geleefd. Juist een reportage in de eerste weken na de geboorte wordt door ouders als zeer waardevol ervaren. (tekst van Stichting Earlybirds; www.earlybirdsfotografie.nl)

 

Zou je graag een donatie willen doen? Klik dan op de knop 'doneer nu!'. Deze knop stuurt je direct door naar de juiste webpagina! Hartelijk dank!

kleine kanjers

pepijn

gelre ziekenhuis

apeldoorn

emilie

deventer

ziekenhuis

 blake

deventer

ziekenhuis

naomi

isala

zwolle

job

deventer

ziekenhuis

ruben

gelre ziekenhuis

apeldoorn

lauren

deventer

ziekenhuis

sofie

deventer

ziekenhuisLIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl