het is ontzettend leuk om foto's en een mooie herinnering voor later te laten maken! Een ontspannen en ongedwongen reportage waar iedereen zichzelf kan zijn. Ik zorg ervoor dat de sfeer relaxed is, zodat je optimaal kan genieten van het moment! We maken plezier en grapjes met jouw dierbaarste mensen om je heen. En dat ga je zeker terug zien in het eindresultaat!
voor je reportage

Wanneer je mij hebt benaderd voor een portretreportage (of je geeft hem cadeau), kun je in mijn online agenda een afspraak plannen. Ook krijg je van mij een E-book met allerlei tips voor jouw reportage. Meestal vraag ik ook wat informatie over het gezelschap dat ik mag fotograferen. Naast naam en leeftijd vind ik het fijn om te weten of er dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en vooral dat iedereen geniet! Het is leuk om op de foto te gaan! Lekker ontspannen en spontaan staan bij mij hoog in het vaandel.


locatie

Samen zoeken we naar een geschikte locatie. Hierin kan ik jullie adviseren, maar misschien hebben jullie zelf ideeën hierover. Omdat ik 'natuurlijk licht fotograaf' ben, fotografeer ik voornamelijk buiten. In het E-book dat je van mij ontvangt staan een heleboel locatie-ideeën, van natuurlijk tot stoere locaties. We kiezen samen voor een locatie die bij jou past. 


hoe ga ik te werk

Ik neem uitgebreid de tijd voor de reportage. Ik pas me aan op jullie ritme, er is gewoon ruimte voor jullie eigen momenten. Meestal duurt een portretreportage ongeveer 1 - 1,5 uur. Tijdens de reportage wandelen we langs mooie plekjes en zal ik jullie middels opdrachten en/of spelletjes op de foto zetten.


Aflevering

Na de reportage ga ik met jullie foto's aan de slag. Ik zoek de beste en mooiste foto's uit en bewerk ze na in mijn bewerkingsprogramma. Na maximaal 2 weken krijg je van mij een mail met daarin een link naar jouw afgesloten galerij. Hier kun je je foto's bekijken en downloaden. Je krijgt twee versies van alle bewerkte foto's; een webversie met mijn logo (voor gebruik op sociale media) en een printversie (hoge resolutie). Ook krijg je van mij een link naar mijn professionele drukker. Hier heb ik je foto's al geplaatst, zodat je direct jouw foto's kan nabestellen! Gemak dient de mens! 


Album

Aan foto's op een computer of telefoon heeft niemand iets. Eigenlijk is het super zonde om je foto's alleen daar te laten staan. Daarom stel ik ook albums op, die ik bestel bij mijn professionele drukker! Zo kun je ten alle tijden je foto's bekijken en laten zien aan anderen! Bekijk hier de mogelijkheden!


€ 195

  • reportage geschikt voor maximaal 4 personen, extra personen bij te boeken € 25 per persoon
  • ca. 1 - 1,5 uur durende reportage op locatie
  • alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto's (ca 20 digitale foto's, dit aantal loopt op naargelang het aantal personen)
  • digitale foto's in hoge resolutie en webresolutie
  • foto's aangeleverd op een online platform
  • gratis E-book met tips en tricks voor jouw reportage
  • alle prijzen zijn inclusief reiskosten tot een straal van 30 km vanaf postcode 7431 AK, daarna wordt er € 0,35 per kilometer berekend
  • mogelijkheid fotoproducten en afdrukken te bestellen bij mijn professionele drukker
  • optioneel: album met linnen kaft of fotocover (klik hier voor meer informatie)


let's chat

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.