PORTRET


Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een portretreportage! Dit kan van jezelf zijn, je gezin, je familie, vriendengroep, vrijgezellengroep, noem maar op. Maar je kan ook een portretreportage cadeau doen [hiervoor kan je een waardebon bij mij bestellen]! Het is ontzettend leuk om foto's te laten maken en een mooi herinnering voor later! Want wanneer je zelf foto's maakt, staat er vaak één persoon niet op! Juist, degene die de foto's maakt. Door mij foto's te laten maken, staat iedereen erop!

 

Wanneer je mij hebt benaderd voor een portretreportage (of je geeft hem cadeau), zullen we samen een afspraak plannen. Meestal vraag ik ook wat informatie over het gezelschap dat ik mag fotograferen. Naast naam en leeftijd vind ik het fijn om te weten of er dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en vooral dat iedereen geniet! Het is leuk om op de foto te gaan! Lekker ontspannen en spontaniteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Samen zoeken we naar een geschikte locatie. Hierin kan ik jullie adviseren, maar misschien hebben jullie zelf ideeën hierover. Ook is het mogelijk om bij jullie thuis een reportage te doen. Hier speel ik ook een beetje in op jullie leven, jullie doen lekker je eigen ding.

Wanneer we kiezen voor een buitenlocatie zijn we uiteraard afhankelijk van het weer. Het zou in het ergste geval dus kunnen voorkomen dat we de reportage moeten verplaatsen, omdat het weer niet meewerkt. Dit heb ik echter nog niet vaak meegemaakt.

Ik neem uitgebreid de tijd voor de reportage. Ik pas me aan op jullie ritme, er is gewoon ruimte voor jullie eigen momenten. Meestal duurt een portretreportage ongeveer 1 - 1,5 uur. 

 

Na de reportage ga ik met jullie foto's aan de slag. Ik zoek de beste en mooiste foto's uit en bewerk ze na. Na ongeveer 2 weken krijg je in je mailbox een downloadlink waarin je alle bewerkte foto's kan downloaden. Je krijgt twee versies van alle bewerkte foto's; een webversie met mijn logo (voor gebruik op sociale media) en een printversie (hoge resolutie). 

 

Portret - reportage


v.a.

€ 112,50

HELE MAAND DECEMBER 25 % KORTING;

VAN € 150,00 VOOR € 112,50

 • reportage geschikt voor maximaal 4 personen, extra personen bij te boeken € 25,00 per persoon
 • ca. 1 - 1,5 uur durende reportage op locatie of bij jullie thuis
 • alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto's (ca 20 - 30 digitale foto's, dit aantal loopt op naar gelang het aantal personen)
 • digitale foto's in hoge resolutie en webresolutie
 • toegang tot aparte pagina op deze website met tips voor de reportage
 • alle prijzen zijn inclusief reiskosten tot 30 km vanaf postcode 7431 AK, daarna wordt er € 0,35 per kilometer berekend
 • bij elke portretreportage krijg je een mini album met linnen kaft (kleur naar keuze) erbij! Bij de decemberactie zit géén mini album inbegrepen!
 1. reportage 3 - 6 personen: mini album 15 x 15, 8 speads (16 pagina's), inclusief verzendkosten in Nederland
 2. reportage 6 - 10 personen: mini album, 15 x 15, 10 spreads (20 pagina's), inclusief verzendkosten in Nederland
 3. reportage 10 - 15 personen: mini album 20 x 20, 12 spreads (24 pagina's), inclusief verzendkosten in Nederland

Fotoalbum 20 x 20


v.a.

€ 60,00

Wil je een tastbare herinnering aan jouw fotoreportage (ongeacht of de reportage door mij gemaakt is)?

Laat mij dan een fotoalbum voor jullie opstellen!

Wat is inbegrepen?

 

 • formaat 20 x 20 cm (layflat; volledig vlakke pagina's)
 • 12 spreads met jullie mooiste foto's uit de reportage (een spread bestaat uit een linker- en rechterpagina)
 • linnen kaft (klik hier om de kleuren te bekijken)
 • optioneel: fotocover (€ 7,50 meerprijs)


LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl