Van harte gefeliciteerd, je krijgt een kindje! Een pasgeboren kindje is ontzettend bijzonder en de tijd dat hij/zij klein is vliegt voorbij, dus een mooi moment om deze speciale tijd vast te leggen op de gevoelige plaat.

 

Voor een lifestylereportage kom ik het liefst bij je thuis. Een lifestylereportage houdt in dat ik alles zo natuurlijk mogelijk houd en zo min mogelijk wil regisseren. Ik leg jou en je kindje vast in jullie dagelijkse routine. Een badje of voedingsmoment is mooi om mee te nemen in de reportage. Ook details mogen hierin niet ontbreken, denk bijvoorbeeld aan kleine vingertjes en wiebelteentjes.

Uiteraard mogen eventuele broer(s) en/of zus(sen) niet ontbreken! Ook zij krijgen een rol in de reportage; knuffels en kusjes horen er allemaal bij!

 

Wanneer je kindje geboren is, mail je mij even zodat we een afspraak kunnen plannen. We plannen pas een afspraak wanneer moeder en kind zich goed voelen, dat is het uitgangspunt.

De reportage vindt plaats bij jullie thuis. Hier voelen jullie je vertrouwd. In jullie huis ga ik op zoek naar de mooiste en lichtste plekjes, om daar jullie kindje (en jullie als gezin) vast te leggen.

 

Waar ik ook op let zijn de details. Dit is een belangrijk deel van de reportage; details vergeet je snel en dan is het mooi dat je ze op foto hebt als herinnering. Je kindje lekker in bed of in bad, dat gaapje, hoe je kindje slaapt, voeding aan de borst of uit een flesje, allemaal mooie gedetailleerde momenten om vast te leggen voor later.

 

Ik neem uitgebreid de tijd voor de reportage. Ik pas me aan op jullie ritme, er is gewoon ruimte voor jullie eigen momenten. Meestal duurt een day in the life-reportage ongeveer 1,5 - 2 uur. 

Ook als je al meer kinderen hebt, betrek ik deze graag in de reportage. Ik vind het belangrijk dat iedereen geniet van elkaar en dat leg ik vast op de gevoelige plaat.

 

Na de reportage ga ik met jullie foto's aan de slag. Ik selecteer de beste en mooiste foto's en bewerk ze zorgvuldig na. Na ongeveer 1-2 weken krijg je in je mailbox een downloadlink waarin je alle bewerkte foto's kan downloaden. Je krijgt twee versies van alle bewerkte foto's; een webversie met mijn logo (voor gebruik op sociale media) en een printversie (hoge resolutie). 

 

[N.B. Ik waardeer het enorm, wanneer je de foto's gebruikt voor sociale media, je de webversie met mijn logo gebruikt! Wanneer je de printversie gebruikt, vind ik het fijn dat je mij even tagt.

Danique van Gurp fotografie behoudt het recht om de foto's te gebruiken voor website, sociale media, drukwerk of promotionele doeleinden. Wil je dit niet? Geef dit dan van te voren schriftelijk aan.]

Day in the life - reportage


€ 225

  • ca. 1,5 uur durende reportage bij jullie thuis (of in overleg op een andere locatie)
  • alle zorgvuldig geselecteerde en bewerkte foto's (ca. 20 - 30 digitale foto's)
  • digitale foto's in hoge resolutie en webresolutie
  • gratis E-book met tips en tricks voor jouw reportage
  • foto's aangeleverd op een online platform
  • alle prijzen zijn inclusief reiskosten tot een straal van 30 km vanaf postcode 7431 AK, daarna wordt er € 0,35 per kilometer berekend
  • maximaal 5 personen, extra personen € 25 p.p.
  • optioneel (tegen meerprijs): album met linnen kaft of fotocover (klik hier voor meer informatie)