Commentaren: 2
 • #2

  Fam.Ruiter (maandag, 29 oktober 2018 12:59)

  We hebben familiefoto s laten maken door Danique en dit ging zeer goed.
  Ze nam alle tijd en klikte er op los.
  Uiteindelijk is er een bijzonder mooi album door haar gemaakt.

  Mooi gedaan meid en succes met jou voortgang.

 • #1

  Hanneke Jansen (zaterdag, 15 september 2018 21:34)

  Danique, heel erg bedankt voor de mooie foto's we zijn er erg blij mee!


 

 

Mariska Roeloffs, 14 november 2018

 

In augustus een super leuke familie fotoreportage laten maken door Danique. We hebben een leuke ochtend gehad met elkaar.

Danique weet je op je gemak te stellen en staat open voor eigen ideeën. Ze geeft zelf ook goede tips en zoekt naar de juiste momenten. We zijn erg blij met het eindresultaat!Bruidspaar, 24 juli 2018

 

Bij het eerste gesprek hadden we een goede klik met Danique. Dat vonden wij heel belangrijk en dat is een belangrijke reden waarom we Danique hebben uitgekozen. 

De foto's die op de website staan vonden wij professioneel, mooi, spontaan en niet zo stijf. 

Daarnaast vonden we het pakket dat ze aanbood duidelijk en prettig: geen extra kosten voor het bijbestellen, foto's met of zonder logo, etc. Je weet wat je krijgt. 

Tijdens de fotoreportage had Danique leuke ideeën, maar wij hadden zelf ook inbreng en daar sprong ze meteen op in. Ze was de dag verder onzichtbaar, in positieve zin! Danique kan heel goed met kinderen omgaan en was aanwezig op de achtergrond, precies zoals ze vooraf had gezegd.

Wij zijn heel blij met het resultaat. We hebben prachtige foto's van de dag, waar we allemaal heel ontspannen opstaan. Precies zoals we zijn, zei mijn schoonmoeder! De foto's geven een perfect beeld van de dag! Danique heeft het eindproduct superleuk aangeboden! Heel persoonlijk!

Ons contact vonden we ook prettig. Leuk dat ze al een preview stuurde en ons op de hoogte hield hoe ver ze met alles was.

We vertellen aan andere mensen dat Danique prettig in de omgang is, een duidelijk pakket aanbiedt en natuurlijk dat we heel blij zijn met het eindresultaat!

 


 

 

 

 

Nicole van Dam, familiereportage, 23 juli 2018

 

Al twee keer een shoot gehad en beide keren met fantastische foto's als resultaat!! 

Danique zorgt voor een fijne, rustige en gezellige sfeer en daardoor ontspannen foto's waar iedereen als zichzelf op de foto staat!

 

Zooooooo blij met de mooie foto's!

 


 

Daniël en Joëlle, pre-wedding loveshoot, 13 juli 2018

 

 

In het kennismakingsgesprek voelde het voor ons al snel vertrouwd en heeft Danique goed verwoord hoe haar manier van werken is. 

 

Tijdens de reportage is ze enthousiast, werden we niet 'gedwongen' in het maken van de foto's, was er een fijne sfeer en kregen we snel en goed resultaat.

 

Danique heeft kennis van haar apparatuur, maakt gebruik van 'doorkijkjes' en is goed voorbereid (ze nam een krukje mee, omdat Daniël lang is)!

 

We bevelen Danique zeker aan, want ze is een goede en leuke fotograaf die weet wat ze doet en echt de tijd voor je neemt, je op je gemak stelt om zo natuurlijk en ongedwongen foto's te maken!


 

 

 

 

Loes Datema, gezinsreportage, 22 april 2018

 

Wij hebben zojuist een reportage laten maken door Danique. We hebben nog geen foto's gezien, maar wij weten nu al dat ze mooi zijn geworden. Danique weet super goed met kinderen om te gaan en het leuk te maken voor iedereen! Dank je wel Danique!

 


 

 

 

 

Ingrid Keppels, gezinsreportage, 1 mei 2018 

 

We hebben een erg gezellige fotoshoot middag gehad met Danique.

En de foto's zijn prachtig geworden. Mochten we nogmaals ons door iemand laten fotograferen dan hebben wij zeker een goed adres!

Dank nogmaals Danique.

 

Liefs, Henk & Ingrid, Rens & Julie en Ties Keppels


 

 

 

 

 

Bea van Marrum, reportage stichting Earlybirds, 12 november 2017

 

Danique is een geweldige fotograaf. Zij verstaat haar vak en stelt de ouders en zusje heel erg op hun gemak. Ik mocht dat ervaren bij onze kleinzoon Blake. Super zoals ze de foto's maakt.

 


 

 

 

 

 

Linda Paas, familiereportage, 15 september 2017

 

Danique weet de kinderen op een leuke manier op de foto te zetten.
Want dat is niet altijd makkelijk.
Mooie familie foto's gemaakt. Bedankt!

 


 

 

 

Anoniem (stichting Earlybirds), 2 september 2017

 

We hebben het album ontvangen en wat kunnen we zeggen .... SPRAKELOOS!! Wat is het ontzettend mooi geworden. Wat een waardevolle herinnering. Als we de foto's zien, dan zien we dat onze kinderen alweer heel erg veranderd zijn, dus dat moment hebben we mooi vast kunnen leggen. De foto's zijn ontzettend mooi geworden en de voorkant is prachtig. We hadden het niet beter kunnen bedenken. We zijn je zo dankbaar en weten niet hoe vaak we je kunnen bedanken.   

Lieve Danique, nogmaals bedankt voor de onvergetelijke herinnering en de prachtige foto's en het samenstellen van het mooie album.


 

 

 

 

Ouders van Job (stichting Earlybirds), 22 juli 2017

 

Wat zijn we dan ook blij met de prachtige foto's van Danique! Zacht, vol liefde en precies zoals de dagelijkse realiteit is. Inclusief badje, knuffelen en de muiterij van Teun. Een onbetaalbare vastlegging van onze inmiddels grote(re) en kleine kanjer in deze onzekere tijd!

 

Lieve Danique, dankjewel voor alles!

 

 


 

 

 

 

 

Jan-Willem en Renate, gezinsreportage, 9 juli 2017

 

We hadden een mini-fotoreportage gewonnen via een Facebook actie van Danique. Locatie mochten we zelf bepalen. We hebben gekozen voor landgoed De Haere. Wat een leuke ervaring, relaxte sfeer en prachtige foto's van ons gezinnetje. Dank je wel Danique!

 


 

 

 

 

Mandy de Haan-Boerkamp, vrijgezellenreportage, 13 apr 2017

 

'Wat hebben we geboft met Danique als fotograaf!!! De vrijgezellendag shoot werd door haar nog leuker! Niets was haar te gek... op een koude straat liggen met 10 gekken meiden koppen boven je hebben hangen? Geen punt voor Danique!!!!! Alle foto's zijn geweldig mooi gelukt!!! We vragen je een volgende keer weer hoor! Nogmaals super bedankt!!!!'

 


 

 

 

 

Corien Scholten-Kerkmeijer, day in the life reportage, 8 april 2017 

 

'Wij hebben een newbornshoot bij Danique gedaan. De sfeer was erg goed tijdens het maken van de foto's. Danique liet ons onze gang gaan en zij maakte ondertussen foto's. Wij zijn superblij met het resultaat!! Bedankt Danique!'

 


 

 

Ouders van Sofie (stichting Earlybirds), 22 feb 2017

 

'Een hockey vriendinnetje attendeerde me op Early birds. Na inschrijving werd ik via de mail al snel benaderd door Danique. Zij wilde namens de Stichting wel foto's komen maken van Sofie en ons gezin. Danique gaf ons direct het gevoel dat we een "vriendin" mee hadden genomen ipv iemand die we nog nooit hadden gezien. Ze was "warm" en begaan en liet ons niet poseren. Foto's gewoon zoals we zelf zijn... Na 1,5 uur liepen we naar buiten met een goed gevoel. Onze Sofie had haarzelf die ochtend van haar beste kant laten zien.... Slapen, slapen, slapen haha. En wat zijn de foto's mooi geworden. We zijn er ontzettend blij mee! Danique; nogmaals dank voor je warmte, rust en de mooie foto's.'


 

 

 

 

Linda, huwelijk, 22 jan 2017

 

'Ontzettend blij met de bruiloft reportage. Wij voelden ons op ons gemak bij Danique. Gedurende de dag was ze onopvallend aanwezig maar maakte de mooiste foto's op het juiste moment! De kwaliteit van de foto's is top! Heel veel complimenten gehad over de prachtige foto's!'


LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl