Commentaren: 7
 • #7

  Judith en Serge (donderdag, 12 september 2019 10:18)

  Danique had onze bruiloft op geen betere manier kunnen vastleggen. Alle foto’s zijn even prachtig!! Ze geven precies de dag weer hoe wij hem hebben beleefd. Daarnaast laat Danique je helemaal op haar gemak voelen en is het ook nog eens super gezellig! Lieve Danique, bedankt voor alles! Je hebt echt talent.

 • #6

  Joëlle en Daniël (vrijdag, 16 augustus 2019 11:00)

  24 mei 2019 was 'onze grote dag' en wij hebben Danique gevraagd om deze dag voor ons vast te leggen. Ruim van te voren werd er contact met ons opgenomen om een afspraak te maken voor een gesprek over wat onze wensen waren, betreffende de foto's.
  Alles verliep in een heerlijke rustige, ongedwongen sfeer. Er wordt alle tijd genomen voor het maken van de foto's. Het voelde vanaf moment 1 al vertrouwd en dat zorgde ervoor dat we ons goed op ons gemak voelden.
  Onze daggasten gaven ons complimenten voor het uitkiezen van deze fotograaf, voor de manier waarop zij te werk ging, maar ook voor de tijd en het geduld dat ze nam.
  Na de dag is het dan wachten op de foto's...al.heel snel hadden we een preview binnen met een aantal foto's om je alvast een indruk te geven van hoe het gaat worden. FANTASTISCH! Dan is het wachten op alle foto's, nou dat is het wachten waard. Schitterende foto's, precies wat we wilden en ook van de mensen om ons heen horen we niks anders dan positieve woorden over de foto's.
  Als we naar onze trouwreportage kijken gaan we direct weer terug naar de dag zelf en beleven we onze dag weer opnieuw!

 • #5

  Familie Zwart (zondag, 14 april 2019 20:34)

  Vorige week hebben we een familiereportage laten maken door Danique. Danique weet een gezellige en ontspannen sfeer te creëren en dat zie je terug op de foto´s.
  We ontvingen een paar uur na de reportage al een sneakpreview en waren super enthousiast. Inmiddels hebben we alle foto´s ontvangen en ze zijn allemaal even prachtig geworden. We bevelen Danique dan ook graag aan.

 • #4

  Familie Schrijver (maandag, 08 april 2019 16:30)

  Voor mijn verjaardag had ik een fotoreportage met ons gezin gekregen. Ik wilde graag dat Danique de foto's ging maken. Als oud collega weet ik wat voor een leuk mens Danique is! En aangezien ik haar op Facebook volg zie ik de meest prachtige foto's voorbij komen. Dat wilde ik ook!
  Nadat het helaas qua weer niet meer lukte in het najaar is het er vorige week toch van gekomen. Een hele ongedwongen, gezellige middag hebben we gehad. Danique weet het ijs met de kids direct te breken. Door leuke spelletjes en opdrachtjes was het een feestje voor de kinderen. Tussendoor geeft ze tijd om wat langer te spelen. Echt heel relaxed. Nog voordat we de foto's hebben gezien wist ik al dat het goed kwam.
  En vandaag hebben we de foto's gekregen! Het resultaat is prachtig! Echt heel gaaf! Super blij mee!
  Danique je bent een topper!

 • #3

  Patrick & Gerianne (donderdag, 14 februari 2019 10:36)

  We hebben Danique leren kennen als een spontane en enthousiaste fotograaf.
  Ze heeft ons huwelijksaanzoek op een prachtige wijze vastgelegd.
  S'avonds hadden we zelfs voor onze familie en vrienden al foto's beschikbaar.
  Ze heeft tenslotte een bijzonder fotoboek gemaakt waar wij heel blij mee zijn. Een mooie herinnering!

  Danique nogmaals bedankt!
  Patrick & Gerianne

 • #2

  Fam.Ruiter (maandag, 29 oktober 2018 12:59)

  We hebben familiefoto s laten maken door Danique en dit ging zeer goed.
  Ze nam alle tijd en klikte er op los.
  Uiteindelijk is er een bijzonder mooi album door haar gemaakt.

  Mooi gedaan meid en succes met jou voortgang.

 • #1

  Hanneke Jansen (zaterdag, 15 september 2018 21:34)

  Danique, heel erg bedankt voor de mooie foto's we zijn er erg blij mee!


Mariska Roeloffs 

 

'In augustus een super leuke familie fotoreportage laten maken door Danique. We hebben een leuke ochtend gehad met elkaar.

Danique weet je op je gemak te stellen en staat open voor eigen ideeën. Ze geeft zelf ook goede tips en zoekt naar de juiste momenten. We zijn erg blij met het eindresultaat!'


Tandartspraktijk Diepenveen

 

'Ik heb Danique een aantal jaren geleden leren kennen via de oudervereniging van de basisschool van onze kinderen. Zij gebruikte haar zakelijke emailadres als contact. Ik werd daar nieuwsgierig van en heb haar site opgezocht. Ik werd verrast door een frisse site met mooie foto’s en een passend logo!

Wat stoer dat zij dat kan was mijn eerste gedachten! Dat is me altijd bij gebleven. Sindsdien heb ik Danique een beetje beter leren kennen, omdat we elkaar zo af en toe op school tegen komen. Ze is een warm en vriendelijk persoonlijk. Gemakkelijk in omgang en snel van begrip. Het dialect met de zachte G klinkt ook erg vertrouwd voor mij.

 

Op het moment dat we op mijn werk behoefte hadden aan betere personeelsfoto’s heb ik Danique om een offerte gevraagd, nog wel met in mijn achterhoofd dat ik de foto’s misschien wel weer zelf zou maken. Het team is namelijk moeilijk bij elkaar te brengen voor de foto’s wat afreizen naar een fotostudio erg lastig maakt. Danique haar flexibiliteit om naar de praktijk te komen en goede prijs trokken mij over de streep. Over het resultaat maakte ik mij geen zorgen. Haar foto’s zag ik vaker voorbij komen omdat ze veel voor de basisschool fotografeert.

 

Tijdens het maken van de foto’s dacht Danique goed met mij mee. Ik had laten zien wat ik voor ogen had, en ondanks dat zij volgens mij iets andere belichting had willen gebruiken, schoot ze op een paar verschillende plekken enkele van mijn collega’s mooi op de foto. Ze stelde de dames goed op hun gemak. Danique had geduld, nam de tijd en kwam vakkundig over. Omdat een aantal collega’s niet aanwezig konden zijn is zij op een andere dag nog een keer teruggekomen, dat vond ik echt service. Ze bood zelfs aan nog enkele foto’s van het pand te nemen. Op het moment dat de foto’s van de 2 opnames naast elkaar lagen bleek de belichting anders te zijn. Haar vakkundige oog zag dat beter dan ik. Ze gaf aan zelf niet tevreden te zijn en heeft nogmaals mijn collega’s op de foto gezet! De foto’s konden wij online bekijken via een portaal met inlogcode, dit werkt erg prettig. Na samen enkele foto’s uit gekozen te hebben stuurde zij binnen enkele dagen de definitieve bewerkte foto’s toe, zowel in web formaat als hoge resolutie! Ik was heel tevreden over het resultaat. Danique haar werkwijze is prettig, toegankelijk en vakkundig en wij danken haar voor haar inzet!' 


Bruidspaar 

 

'Bij het eerste gesprek hadden we een goede klik met Danique. Dat vonden wij heel belangrijk en dat is een belangrijke reden waarom we Danique hebben uitgekozen. 

De foto's die op de website staan vonden wij professioneel, mooi, spontaan en niet zo stijf. 

Daarnaast vonden we het pakket dat ze aanbood duidelijk en prettig: geen extra kosten voor het bijbestellen, foto's met of zonder logo, etc. Je weet wat je krijgt. 

Tijdens de fotoreportage had Danique leuke ideeën, maar wij hadden zelf ook inbreng en daar sprong ze meteen op in. Ze was de dag verder onzichtbaar, in positieve zin! Danique kan heel goed met kinderen omgaan en was aanwezig op de achtergrond, precies zoals ze vooraf had gezegd.

Wij zijn heel blij met het resultaat. We hebben prachtige foto's van de dag, waar we allemaal heel ontspannen opstaan. Precies zoals we zijn, zei mijn schoonmoeder! De foto's geven een perfect beeld van de dag! Danique heeft het eindproduct superleuk aangeboden! Heel persoonlijk!

Ons contact vonden we ook prettig. Leuk dat ze al een preview stuurde en ons op de hoogte hield hoe ver ze met alles was.

We vertellen aan andere mensen dat Danique prettig in de omgang is, een duidelijk pakket aanbiedt en natuurlijk dat we heel blij zijn met het eindresultaat!'


Nicole van Dam, familiereportage

 

'Al twee keer een shoot gehad en beide keren met fantastische foto's als resultaat!! 

Danique zorgt voor een fijne, rustige en gezellige sfeer en daardoor ontspannen foto's waar iedereen als zichzelf op de foto staat!

Zooooooo blij met de mooie foto's!'


Daniël en Joëlle, pre-wedding loveshoot 

 

'In het kennismakingsgesprek voelde het voor ons al snel vertrouwd en heeft Danique goed verwoord hoe haar manier van werken is. 

Tijdens de reportage is ze enthousiast, werden we niet 'gedwongen' in het maken van de foto's, was er een fijne sfeer en kregen we snel en goed resultaat.

Danique heeft kennis van haar apparatuur, maakt gebruik van 'doorkijkjes' en is goed voorbereid (ze nam een krukje mee, omdat Daniël lang is)!

We bevelen Danique zeker aan, want ze is een goede en leuke fotograaf die weet wat ze doet en echt de tijd voor je neemt, je op je gemak stelt om zo natuurlijk en ongedwongen foto's te maken!'


Loes Datema, gezinsreportage 

 

'Wij hebben zojuist een reportage laten maken door Danique. We hebben nog geen foto's gezien, maar wij weten nu al dat ze mooi zijn geworden. Danique weet super goed met kinderen om te gaan en het leuk te maken voor iedereen! Dank je wel Danique!'


Ingrid Keppels, gezinsreportage

 

'We hebben een erg gezellige fotoshoot middag gehad met Danique.

En de foto's zijn prachtig geworden. Mochten we nogmaals ons door iemand laten fotograferen dan hebben wij zeker een goed adres!'


Bea van Marrum, reportage stichting Earlybirds

 

'Danique is een geweldige fotograaf. Zij verstaat haar vak en stelt de ouders en zusje heel erg op hun gemak. Ik mocht dat ervaren bij onze kleinzoon Blake. Super zoals ze de foto's maakt.'


Linda Paas, familiereportage

 

'Danique weet de kinderen op een leuke manier op de foto te zetten.
Want dat is niet altijd makkelijk.
Mooie familie foto's gemaakt. Bedankt!'


Anoniem (stichting Earlybirds)

 

'We hebben het album ontvangen en wat kunnen we zeggen .... SPRAKELOOS!! Wat is het ontzettend mooi geworden. Wat een waardevolle herinnering. Als we de foto's zien, dan zien we dat onze kinderen alweer heel erg veranderd zijn, dus dat moment hebben we mooi vast kunnen leggen. De foto's zijn ontzettend mooi geworden en de voorkant is prachtig. We hadden het niet beter kunnen bedenken. We zijn je zo dankbaar en weten niet hoe vaak we je kunnen bedanken.   

 

Lieve Danique, nogmaals bedankt voor de onvergetelijke herinnering en de prachtige foto's en het samenstellen van het mooie album.'


Ouders van Job (stichting Earlybirds)

 

'Wat zijn we dan ook blij met de prachtige foto's van Danique! Zacht, vol liefde en precies zoals de dagelijkse realiteit is. Inclusief badje, knuffelen en de muiterij van Teun. Een onbetaalbare vastlegging van onze inmiddels grote(re) en kleine kanjer in deze onzekere tijd!

 

Lieve Danique, dankjewel voor alles!'


Jan-Willem en Renate, gezinsreportage

 

'We hadden een mini-fotoreportage gewonnen via een Facebook actie van Danique. Locatie mochten we zelf bepalen. We hebben gekozen voor landgoed De Haere. Wat een leuke ervaring, relaxte sfeer en prachtige foto's van ons gezinnetje. Dank je wel Danique!'


Mandy de Haan-Boerkamp, vrijgezellenreportage

 

'Wat hebben we geboft met Danique als fotograaf!!! De vrijgezellendag shoot werd door haar nog leuker! Niets was haar te gek... op een koude straat liggen met 10 gekken meiden koppen boven je hebben hangen? Geen punt voor Danique!!!!! Alle foto's zijn geweldig mooi gelukt!!! We vragen je een volgende keer weer hoor! Nogmaals super bedankt!!!!'


Corien Scholten-Kerkmeijer, day in the life reportage

 

'Wij hebben een newbornshoot bij Danique gedaan. De sfeer was erg goed tijdens het maken van de foto's. Danique liet ons onze gang gaan en zij maakte ondertussen foto's. Wij zijn superblij met het resultaat!! Bedankt Danique!'


Ouders van Sofie (stichting Earlybirds)

 

'Een hockey vriendinnetje attendeerde me op Early birds. Na inschrijving werd ik via de mail al snel benaderd door Danique. Zij wilde namens de Stichting wel foto's komen maken van Sofie en ons gezin. Danique gaf ons direct het gevoel dat we een "vriendin" mee hadden genomen ipv iemand die we nog nooit hadden gezien. Ze was "warm" en begaan en liet ons niet poseren. Foto's gewoon zoals we zelf zijn... Na 1,5 uur liepen we naar buiten met een goed gevoel. Onze Sofie had haarzelf die ochtend van haar beste kant laten zien.... Slapen, slapen, slapen haha. En wat zijn de foto's mooi geworden. We zijn er ontzettend blij mee! Danique; nogmaals dank voor je warmte, rust en de mooie foto's.'