Download
Algemene voorwaarden Danique van Gurp fotografie
Algemene voorwaarden - december 2017 pdf
Adobe Acrobat document 368.6 KB

Selecteren en nabewering van de foto's inbegrepen in de prijs. De foto's worden digitaal geleverd via een downloadlink [RAW bestanden (onbewerkte foto's) worden niet afgegeven.} Prijzen op deze pagina kunnen ten alle tijden worden gewijzigd. De prijzen staan na betaling van de fotoreportage vast. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten tot 30 km vanaf postcode 7431 AK, daarna wordt er € 0,35 per kilometer berekend.

 

Foto’s die zijn gemaakt tijdens een fotoreportage kunnen gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Denk hierbij aan plaatsing op mijn website, social media zoals Facebook of Instagram en/of drukwerk. Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of de bestanden zelf te bewerken of bij te snijden.


LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl