08.02.2019
Het is bijna Valentijnsdag! Ja, ik weet het, het is cliché en misschien ook wel een beetje commercieel; maar ik weet zeker dat je geliefde het leuk vindt wanneer je hem of haar toch in het zonnetje zet op deze dag! En wat is nu leuker dan mooie foto's van jullie samen?

27.01.2019
Gisteren stelde Patrick een hele belangrijke vraag aan zijn vriendin Gerianne! Welke vraag én haar antwoord hierop, lees je in deze blog!

24.01.2019
Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik al ruim anderhalf jaar voor Stichting Earlybirds fotografeer. De doelstelling van Stichting Earlybirds is het vastleggen van de liefdevolle momenten in een periode waarin het gezin enorm wordt geleefd. Juist een reportage in de eerste weken na de geboorte wordt door ouders als zeer waardevol ervaren. Vorige week ontmoette ik Emilie, die ik in mei 2018 voor het eerst ontmoette in het Deventer ziekenhuis!

24.01.2019
Vandaag is het de dag van de privacy. Wellicht is het je niet ontgaan dat er vorige jaar mei een hoop veranderd is ten opzichte van privacy en hoe we omgaan met persoonsgegevens. Voor mij als fotograaf betekende dit ook dat ik hier rekening mee moest gaan houden.

18.01.2019
De winter is prachtig, zeker op dagen als vandaag! Lees in mijn allernieuwste blog hoe jij zelf dit soort mooie foto's kan maken en deel jouw mooiste foto's met mij!

05.01.2019
In de wintermaanden is er altijd minder vraag naar buitenreportages! Mensen denken dat de winter minder geschikt is voor een reportage, maar niets is minder waar! Lees in deze blog waarom een reportage in de winter zo gek nog niet is!

23.12.2018
Wat een jaar; 2018! Een jaar waarin ik heel veel mensen blij heb mogen maken met mijn foto's, maar nog het meest mijzelf, want fotograferen is voor mij echt puur genieten! Lees hier in het 2e deel wat de laatste helft van 2018 mij heeft gebracht en hoe afgelopen jaar ervoor gezorgd heeft dat ik aankomend jaar grote stappen ga zetten!

23.12.2018
Wat een jaar; 2018! Een jaar waarin ik heel veel mensen blij heb mogen maken met mijn foto's, maar nog het meest mijzelf, want fotograferen is voor mij echt puur genieten! Lees hier in het 1e deel wat de eerste helft van 2018 mij heeft gebracht en hoe afgelopen jaar ervoor gezorgd heeft dat ik aankomend jaar grote stappen ga zetten!

16.12.2018
Nu het einde van 2018 nadert, merk ik aan mijzelf dat ik terug kijk naar een enerverend jaar, waarin ik veel over mezelf geleerd heb en vooruit kijk naar een jaar waarin grootste dingen op de planning staan. Het afgelopen jaar heb ik mijn oude vertrouwde basisschool na 9 jaar gedag gezegd voor een tijdelijke functie dichter bij mijn gezin in de buurt. Hoewel ik zo nu en dan mijn oude stekkie best mis (en dan met name de mensen die daar werken), heeft deze keuze mij meer rust gebracht. Het heeft...

25.11.2018
Een paar weken geleden trok ik de stoute schoenen aan en mailde ik Natascha van Flavourites! Ik wilde graag eens een event fotograferen, dus aan haar de vraag of ik tijdens Flavourites live! langs mocht komen om dat te doen! Hoe dat verlopen is, lees je in deze blog!

Meer weergeven