Stichting Earlybirds: LAUREN

 

Bekijk hier een aantal foto's uit de reportage van Lauren!

 

Blog Lauren 03.06.2017

      

Terwijl het weer buiten steeds beter werd, werd de situatie van kleine Lauren, in mama’s buik, steeds slechter.

 Op 22 mei, vroeg in de ochtend, dacht Aafke, de mama van Lauren, dat ze harde buiken had. Maar omdat ze al onder controle was bij de verloskundige, moest ze zich toch melden in het ziekenhuis.

Aafke bleef in eerste instantie rustig en papa Duende was gewoon aan het werk. De situatie werd echter kritiek, omdat de hartslag van Lauren te laag was.

De artsen besloten haar middels een keizersnede te halen, en wel direct. Zo kreeg Duende dus het telefoontje dat hij toch snel naar het ziekenhuis moest komen.

Hij had geen 5 minuten laten moeten komen, anders had hij de geboorte van zijn dochter moeten missen.

Voor Aafke een spannend moment, want ze wist niet zeker of Duende het zou halen.

   

Omdat het in eerste instantie niet zo goed ging met Lauren, werd ze overgeplaatst naar het UMC in Utrecht. Daar is ze 2,5 dag gebleven, waarna ze terug mocht naar het Deventer Ziekenhuis.

Elke dag wordt ze sterker en maakt ze sprongen. Het is een echte vechter! En een ontzettende sterke dame! Ze kon tijdens de reportage zelf al haar hoofdje optillen en van links naar rechts draaien.

Ik zag twee ontzettend trotse ouders! En terecht!

Lauren is alweer boven haar geboortegewicht en ze doet het super goed! Nog iets beter gaan drinken, kleine Lauren! En dan mag je fijn met papa en mama naar huis!

      

Duende en Aafke, jullie zijn een sterk koppel die echt in een achtbaan terecht zijn gekomen! Nog even en jullie mogen jullie prachtige dochter mee naar huis nemen! 

 

Liefs, Danique

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0