25.11.2018
Een paar weken geleden trok ik de stoute schoenen aan en mailde ik Natascha van Flavourites! Ik wilde graag eens een event fotograferen, dus aan haar de vraag of ik tijdens Flavourites live! langs mocht komen om dat te doen! Hoe dat verlopen is, lees je in deze blog!

11.11.2018
Drie weken geleden had ik deze leuke familie voor de 3e keer voor mijn camera. Dit keer ter ere van de 50e verjaardag van hun (schoon)moeder en oma!

23.10.2018
Wie mij volgt op sociale media weet dat ik fotografeer voor Stichting Earlybirds. Aankomende zondag mag ik weer op pad! Daarom geef ik je een kijkje in wat ik voor, tijdens en na zo'n reportage allemaal doe! In drie blogs neem ik je mee in een reportage en vertel ik je alle ins en outs. Lees hier het laatste deel: na de reportage!

07.10.2018
Lees hier het verhaal van kleine Pepijn, die na een zwangerschap van 30 weken (+ 4) te vroeg geboren wordt.

06.10.2018
Wie mij volgt op sociale media weet dat ik fotografeer voor Stichting Earlybirds. Aankomende zondag mag ik weer op pad! Daarom geef ik je een kijkje in wat ik voor, tijdens en na zo'n reportage allemaal doe! In drie blogs neem ik je mee in een reportage en vertel ik je alle ins en outs. Lees hier deel 2: de reportage!

05.10.2018
Wie mij volgt op sociale media weet dat ik fotografeer voor Stichting Earlybirds. Aankomende zondag mag ik weer op pad! Daarom geef ik je een kijkje in wat ik voor, tijdens en na zo'n reportage allemaal doe! In drie blogs neem ik je mee in een reportage en vertel ik je alle ins en outs. Lees hier deel 1: voor de reportage!

15.09.2018
Wie mij gevolgd heeft in mijn weg om natuurlijk licht fotograaf te worden, is Annemijn geheid tegen gekomen op één (of meerdere) van mijn sociale media pagina's! Zij heeft namelijk voor al mijn opdrachten model gestaan de afgelopen maanden! Ze is echt mijn 'muze' geworden gedurende die maanden. Annemijn verscheen niet alleen voor mijn camera, maar ze dacht mee, wist precies te doen wat ik bedoelde en inspireerde mij daarmee! Zie hier de foto's die ik instuurde naar mijn mentoren van de...

15.09.2018
Hoe gaaf is het wanneer je voor Moederdag van je kinderen een fotoreportage cadeau krijgt! Zeker wanneer je weet dat Jordi (de oudste) het helemaal niet ziet zitten om op de foto te gaan! Iets wat ik helemaal begrijp! Als tiener heb je wel iets beters te doen dan dat! Maar...... dit had hij toch over voor zijn moeder! Wat een topper hè? Deze familie koos voor een stoere, industriële locatie, dus zodoende kwamen we bij de oude Gasfabriek uit! Moeder Claudia had er een hard hoofd in of het zou...

17.08.2018
Lees hier deel 2 van onze Denemarkenreis!

12.08.2018
Sander, Cas, Jens en ik zijn sinds vorige week op vakantie in Denemarken! Lees in dit eerste deel de avonturen die we beleefden! Van uitslag tot vast komen te zitten met de auto!

Meer weergeven

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl