Breng jouw muur tot leven met 'De Jouwe'!

Een muur vol foto's maakt van elke muur binnen no-time een feestje om naar te kijken! Zeker wanneer je er een persoonlijke 'touch' aan toevoegt door je eigen foto's van die ene leuke vakantie, dat mooie feest of die bijzondere gebeurtenis te gebruiken! Met een wanddecoratie van 'De Jouwe' komt dat helemaal goed! Lees hier verder waarom ik er zo enthousiast over ben én hoe jij € 50 shop-tegoed kan winnen voor jouw eigen toffe wanddecoratie!

Je kan kiezen uit een college met verschillende foto's en/of prints, maar je kan ook een vergroting maken! Hoe dan ook, je kan je collage of vergroting blijven uitbouwen of afbeeldingen na verloop van tijd heel makkelijk verwisselen van plek of vervangen. Met een beetje creativiteit raak jij dus nooit “uitgehangen”. Van basic, stoer en mat tot luxe en glanzend. Deze muurdecoratie is verkrijgbaar in forex, aluminium en plexiglas. Je kiest zelf de vorm voor je collage: hexagons, cirkels, vierkanten, hartjes of letters, voor ieder wat wils. Elke vorm geeft zijn eigen sfeer! 

 

Op de website van 'De Jouwe' vind je allerlei inspiratie, maar lees je ook allerlei blogs met heel veel ideeën en tips om jouw wanddecoratie helemaal naar jouw wensen te maken en passend te maken bij jouw interieur!  

Het maken van je wanddecoratie is 'appeltje-eitje'! Je kiest allereerst de gewenste vorm, de grote van de vorm en de hoeveelheid. Daarna kom je op een pagina waar je je wanddecoratie verder kan ontwerpen.

 

Hier kun je kiezen voor eigen foto's, maar je kunt ook gebruik maken van de (zeer) toffe beelden uit de beeldbank van 'De Jouwe'. Hier zitten echt prachtige plaatjes tussen! Maar ook quotes, effen kleuren en kunst behoren tot de opties! Of je nu één foto uit de beeldbank vergroot laat afdrukken, kiest voor je eigen foto's of een mix van jouw foto's en die van de beeldbank, een geweldig eindresultaat is gegarandeerd! 

 

Al ruim een jaar heb ik een wanddecoratie van 'De Jouwe' in de woonkamer hangen! En nog steeds ben ik er super blij mee! De kleuren zijn na een jaar nog even prachtig, de hexagons blijven goed op hun plek hangen door de handige kleefstips die je erbij geleverd krijgt! Dit scheelt een hoop frustratie met de boormachine en waterpas! Het ophangen is echt een eitje! 

Gaaf hè? Wil jij dit ook in jouw huis? Misschien wel met die mooie foto's van afgelopen vakantie, waar je nog van na wilt genieten! Met de wanddecoratie van 'De Jouwe' blijf je kijken naar je prachtige foto's én heb je een echte eye-catcher in huis!

 

Wil jij kans maken op € 50 shop-tegoed? Ga dan naar mijn Facebookpagina of mijn Instagram om te lezen hoe je mee kan doen!

 

Zie ik je daar?

 

Neem hier een kijkje op de website van 'De Jouwe'! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0