Mooie foto's laten maken? Geef ze een mooi plekje in jouw interieur!

Je hebt prachtige foto's [door mij] laten maken, maar vervolgens blijven je mooie, liefdevolle foto's maar op je computer staan. 

Je hebt de wens om ze een mooie plek te geven in je huis, maar ja, hoe dan? In deze blog ga ik je een aantal ideeën geven om je foto('s) op een mooie en stijlvolle manier op te hangen in je huis!

 

N.B. Ik heb met geen enkel bedrijf een overeenkomst om deze blog te schrijven, onderstaande ideeën laat ik je zien, omdat ik ze zelf ook heel erg mooi vind!


IXXI YOUR WORLD


IXXI VERGROTING

Jouw favoriete beeld als eye catcher in je interieur? Dat kan met de IXXI-vergroting. Upload jouw persoonlijke foto in onze ontwerp module en maak jouw persoonlijke wanddecoratie. Voeg kaders, tekst of filters toe en maak jouw ideale wanddecoratie. Je hebt al een IXXI vergroting vanaf € 29,95! Klik hier om een IXXI vergroting te bestellen met jouw eigen foto's!

IXXI [MINI] COLLAGE

Met eigen foto’s op kaartjes van 10 x 10 cm maak je in een handomdraai een mooie wanddecoratie waarop je bijzondere momenten zijn verzameld. In vergelijking met IXXI Original (kaartjes van 20 x 20 cm) biedt IXXI Mini meer beelden op het hetzelfde oppervlak en dat betekent nóg meer fijne herinneringen in huis. En goed om te weten: zelfs je smartphone kiekjes blijven van goede kwaliteit op de kaartjes. Voeg kaders of filters toe en maak jouw ideale fotocollage voor in je interieur. Vanaf €24,95 een IXXI collage! Klik hier voor meer informatie!

Mijn ervaring met IXXI: Ik heb zelf meerdere IXXI's in huis (gehad). Op onze slaapkamer hebben wij een collage met een aantal vergrotingen hangen met foto's van onze kinderen en foto's van ons huwelijk. Je ontvangt de IXXI in een doos thuis. Daarin zit een handleiding die je stap voor stap laat zien hoe je je IXXI in elkaar moet zetten! Een kind kan de was doen! 

De foto's worden afgedrukt op kunststof. Het is stevig, degelijk materiaal en ook na jaren blijven de kleuren mooi! Of je nu kiest voor één grote foto of een collage, ik vind IXXI een hele mooie, stijlvolle manier om foto's te tonen in je huis. 

 

Foto's en tekst komen van https://www.ixxiyourworld.com/nl/.


De jouwe


Een muur vol foto's maakt van elke muur binnen no-time een feestje om naar te kijken! Jij bepaalt namelijk zelf hoe en waar je ze ophangt. Je kan je collage blijven uitbouwen of afbeeldingen na verloop van tijd heel makkelijk verwisselen van plek of vervangen. Met een beetje creativiteit raak jij dus nooit “uitgehangen”. Van basic, stoer en mat tot luxe en glanzend. Deze muurdecoratie is verkrijgbaar in forex, aluminium en plexiglas. Al vanaf € 11,44 heb je zo'n unieke collage in huis! Je kiest zelf de vorm voor je collage: hexagons, cirkels, vierkanten, hartjes of letters, voor ieder wat wils. Klik hier voor meer informatie!

Mijn ervaring met De Jouwe: In mijn woonkamer heb ik een aantal vakantiefoto's van onze kinderen hangen, gemaakt via De Jouwe. Ik koos toentertijd voor de vorm hexagon, waar ik nog steeds heel erg blij mee ben! Het materiaal is zeer degelijk, de kleuren zijn natuurgetrouw en het is echt een pronkstuk in onze kamer! Nog steeds, bijna een jaar later, ben ik er erg blij mee en vind ik het een hele toffe manier om foto's te laten zien in je interieur!

 

Foto's en gedeelte van de tekst komen van https://dejouwe.com/nl/.


INstawall


Bij  Instawall maak je persoonlijke wanddecoratie van jouw mooiste foto’s, met liefde geprint op verschillende materialen. Een Instawall foto collage is unieke wanddecoratie, geschikt voor elk interieur. Kies voor stoer aluminium, helder plexiglas, ècht glas of mat posterpapier en creëer je eigen piece of art. Kies het materiaal wat het beste bij jou past en maak je Instawall in onze online tool. Alle Instawall foto collages worden met veel zorg en met hoge kwaliteit geprint, zodat je verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Al vanaf € 39,00 heb je een Instawall in huis! Klik hier voor meer informatie!

Foto's en tekst komen van https://www.instawall.nl/.


ogu lifestyle


Ogu is een slim vormgegeven en super eenvoudig op te hangen wanddecoratie die snel, met jouw eigen foto's, online te ontwerpen is. Ogu is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten. De Ogu Originals van 96 x 96 cm enm de Ogu Mini's zijn 60 x 60 cm. Ogu's worden gemaakt van natuurlijk, stoer en 100% recyclebaar 16 mm dik karton. Vanaf € 69,00 hangt een Ogu, met jouw foto's bij jou thuis aan de muur! Klik hier voor meer informatie!


fotolijsten


Het blijft altijd lastig; je hebt zoveel mooie foto's, prints en posters. Het is zonde om deze te verstoppen in de kast, maar je weet niet zo goed hoe je ze moet ophangen in je huis om een zogenoemde art wall te creëren. Met de 7 tips in onderstaande link moet het lukken om jouw prints, posters en foto's tot hun recht te laten komen.

 

https://homedeco.nl/blog/how-fotos-en-prints-ophangen/


Hopelijk heb ik je op ideeen gebracht en zat er iets tussen wat voor jou en jouw interieur werkt! Laat die mooie foto's niet 'verstoffen' op de computer of telefoon, maar breng ze tot leven aan je muur!

 

Heb je nog geen mooie foto's voor aan de muur? Neem dan snel contact met mij op voor een passende reportage! Die verzorg ik graag voor je!

Reactie schrijven

Commentaren: 0