Waarom een loveshoot zo waardevol is!

Het is bijna Valentijnsdag! Ja, ik weet het, het is cliché en misschien ook wel een beetje commercieel; maar ik weet zeker dat je geliefde het leuk vindt wanneer je hem of haar toch in het zonnetje zet op deze dag! En wat is nu leuker dan mooie foto's van jullie samen? Bekijk hier een aantal liefdes-plaatjes, laat je meevoeren met de liefde en lees wáárom een love-shoot zo waardevol is!

Waarom is het waardevol om een reportage te laten maken met de persoon waar je het meest van houdt?

 

1. Tijdens de reportage heb je écht even aandacht voor elkaar. Je mag in elkaar opgaan, ongegeneerd knuffelen en kusjes geven, als de liefde er maar vanaf spat! Want dat willen we graag op de foto!

 

2. Je hebt mooie foto's met je eigen kleding aan! Vaak boeken koppels een love-shoot vóór hun huwelijk. Zo kunnen ze al een beetje wennen aan de camera én aan mij en mijn manier van werken. Je hebt vast al leuke foto's samen met je geliefde, maar vaak is de kwaliteit niet voldoende om af te drukken en aan de muur te hangen. Als je een professionele reportage laat maken, heb je goede foto's die én geschikt zijn voor Sociale Media én om aan de muur te hangen! Win - win!

 

3. Je hebt mooie foto's wanneer je besluit om te gaan trouwen en er moet een mooie trouwkaart komen! De foto's van jullie love-shoot zijn uitermate geschikt om op deze kaart te laten drukken!

 

4. Hoe leuk is het om later, wanneer jullie kinderen hebben, deze prachtige foto's te laten zien, want bij een love-shoot krijg je een prachtig mini-album cadeau! (uitgezonderd bij  love-shoot in pakket 'getrouwd').  

 

5. Ik neem jullie mee naar prachtige stukjes natuur, waar we naast mooie foto's, ook een heerlijke wandeling samen maken om zo de mooiste plekjes op te zoeken!

 

6. Je kan een love-shoot ook boeken voor je aanzoek aan je geliefde! Hoe geweldig is het om van dat bijzondere moment foto's als waardevolle herinnering te hebben?

Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor de liefde van je leven? Bestel een cadeaubon bij mij voor een love-shoot! Ik zorg dat ik hem mooi voor je inpak en je krijgt hem gewoon thuis op de deurmat! Het enige wat je zelf moet doen, is het cadeautje geven en genieten van de reactie!

Reactie schrijven

Commentaren: 0