Ja of nee?

Gisteren stelde Patrick een hele belangrijke vraag aan zijn vriendin Gerianne! Welke vraag én haar antwoord  hierop, lees je in deze blog!

Al maanden was Patrick ermee bezig! Zíjn aanzoek aan zíjn Gerianne! Het moest een hele mooie en bijzondere dag voor haar worden, dat stond vast. En dat ze ook nog jarig was op de dag van het aanzoek, maakte het nog specialer!

 

Zaterdag 26 januari zal een dag zijn die Gerianne nooit meer zal vergeten! Zonder het te weten is haar hele dag al gepland. Ze is in de veronderstelling dat ze die middag naar een voorstelling zal gaan. Ze wordt door haar broer opgehaald in een superdeluxe BMW, maar ook dan gaat er nog niets bij haar dagen, alles onder het  mom van haar verjaardag!

Patrick had werkelijk aan álles gedacht! Ruim van te voren hadden wij afgesproken bij het landhuis dat hij had afgehuurd om zijn aanzoek te doen. Hij had kaarsjes, bloemen, kistjes, rozenblaadjes en zelfs kussens, plaids én warme chocomelk geregeld! Dit alles werd met grote precisie neergezet en -gelegd. Het móest perfect worden voor Gerianne! 

 

En vandaag was het dan eindelijk zover! Samen met haar broer kwam Gerianne aan bij Landhuis het Laer in Ommen. Alles stond voor haar klaar en Patrick stond verdekt opgesteld achter de deur, klaar om zijn aanzoek te doen. Later vertelt ze dat ze pas doorhad wat er gaande was, toen ze de auto uitstapte (en dat is duidelijk aan haar gezicht af te lezen)!

Patricks aanzoek was perfect, niet te lang, niet te kort: gewoon goed! En natuurlijk zei Gerianne: JA!!! Wat een prachtig moment was dat! 

Nog een beetje overrompeld laat Gerianne haar prachtige ring zien! Het geluk en de trots stralen ervan af! 

Het hoge woord is eruit! Ze heeft 'ja'  gezegd, dus nu kan iedereen ontspannen en adem halen! Uiteraard maken we nog wat mooie foto's van het kersverse verloofde paar! En een foto met de gave BMW (die Patrick stiekem ook voor zichzelf geregeld heeft) kan natuurlijk niet ontbreken!

Patrick en Gerianne lopen beiden al een tijdje zonder jas buiten. En het is koud en een beetje druilerig weer. Maar daar is bij deze twee niets van te merken! Ze glimmen en gloeien van alle kanten! Wanneer ik vraag of ze het niet koud hebben, antwoorden ze resoluut: 'nee'! Ze hebben het vast warm van alle liefde die zich net heeft afgespeeld!

 

Tijd voor warme chocomelk om even bij te komen en na te kletsen over alles wat er net gebeurd is!

Lieve Patrick en Gerianne, wat vond ik het een eer om bij dit bijzondere moment aanwezig te mogen zijn! Ik vond het ontzettend gaaf om dit voor jullie vast te mogen leggen! Ik wens jullie al het geluk van de wereld en heel veel plezier met alle leuke en fijne voorbereidingen naar jullie huwelijksdag!

 

Liefs, Danique

 

Deze dag was niet mogelijk geweest zonder medewerking van de volgende partijen:

* Bloembinderij Willemijn

* Nostalgico.nl

* De Zon Hotel & Restaurant

* Real love weddings - Bloem & Styling

Reactie schrijven

Commentaren: 0