PERSOONLIJK; MIJN PLANNEN VOOR 2019

Nu het einde van 2018 nadert, merk ik aan mijzelf dat ik terug kijk naar een enerverend jaar, waarin ik veel over mezelf geleerd heb en vooruit kijk naar een jaar waarin grootste dingen op de planning staan.

 

Het afgelopen jaar heb ik mijn oude vertrouwde basisschool na 9 jaar gedag gezegd voor een tijdelijke functie dichter bij mijn gezin in de buurt. Hoewel ik zo nu en dan mijn oude stekkie best mis (en dan met name de mensen die daar werken), heeft deze keuze mij meer rust gebracht. Het heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en me laten inzien dat af en toe voor jezelf kiezen helemaal zo erg niet is en soms zelfs noodzakelijk is. De mening van een ander had ik altijd erg hoog zitten, vaak hoger dan mijn eigen mening. Met het gevolg dat ik mezelf compleet voorbij liep, om anderen het naar de zin te maken. 

 

De afgelopen maanden heb ik dat steeds meer los kunnen laten en ben ik meer naar mijn eigen 'stem' gaan luisteren. Ik voel me krachtiger dan een aantal maanden geleden en durf vaker voor mezelf te kiezen!

 

Het afgelopen half jaar heb ik, naast mijn eigen ontwikkeling, ook gewerkt aan de ontwikkeling van mijn eigen bedrijf. Doordat ik persoonlijk groeide, was ik er ook klaar voor om mij meer in te gaan zetten voor mijn fotografie.  Dit deed ik samen met mijn bedrijfscoach en samen hebben we gewerkt naar het punt waar ik nu sta. 

 

Mijn harde werken, op persoonlijk - én bedrijfsvlak heeft ervoor gezorgd dat ik in 2019 klaar ben voor de volgende stap: vanaf 1 januari 2019 mag ik mijzelf ondernemer noemen en baas van mijn eigen bedrijf! Ik ga mijn bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. 

 

Samen met Dorien Rijkmans - Financieel Business Coach heb ik een traject doorlopen dat precies aansloot op waar ik dat moment behoefte aan had en heeft ervoor gezorgd dat ik een persoonlijke groei door maakte en het vertrouwen in mijzelf vond om me officieel in te gaan schrijven. 

 

In 2019 blijft ik lekker aan het werk als juf, want ik kan de interactie op de werkvloer niet missen, maar zal ik mijn bedrijf de liefde en aandacht geven die ze verdient. Ik ga een aantal leuke cursussen volgen en hoop heel veel lieve, leuke, fijne mensen op de foto te mogen zetten! Want dat is wat ik het allerliefste doe, met passie mooie mensen op een echte manier blij maken met mijn foto's!

 

Zie ik je in het mooie 2019?

 

En wat zijn jouw plannen, wensen of doelen voor 2019?

Laat je mij het hieronder weten?

 

Liefs, Danique

Reactie schrijven

Commentaren: 0