Hoera! 50 jaar!

Ter ere van de 50e verjaardag van hun moeder, schoonmoeder en oma, benaderde Lieke mij of ik foto's wilde maken van hun familie, zodat ze deze foto's vandaag zouden kunnen geven. Uiteraard wilde ik ze op de foto zetten! En wat leuk is om te weten: ik heb Lieke, Peter-Jan en Tijs al 2 keer eerder op de foto gezet. 

Altijd super leuk wanneer mensen weer bij mij terug komen! 

 

De eerste keer dat ik het gezin op de foto mocht zetten, waren ze nog maar met z'n tweeën. Tijs was wel onderweg, ik maakte van Lieke's mooie buik foto's.

De tweede reportage was na de geboorte van Tijs. Als je nu ziet wat voor een bink het al is, kun je je niet voorstellen dat hij zo klein is geweest. 

 

Bij deze reportage waren ook Lieke's broer Youri en zijn vriendin Soraya aanwezig. We hadden afgesproken bij het Havenkwartier; een stoere locatie in Deventer. 

Tijs moest even wennen aan mijn aanwezigheid. Op het terrein van het Havenkwartier ligt een oude, roestige boot. Tijs wilde de boot wel even rustig bekijken met oom Youri. Dit gaf mij mooi de gelegenheid om het ijs te breken. 

Maar daar was gelukkig niet zoveel voor nodig! Tijs had al snel de smaak te pakken en zolang oom Youri maar gek bleef doen achter de camera, kwamen de glimlachen mij tegemoet. 

 

Tijs had ook zijn loopfiets meegenomen en hij wilde wel even laten zien hoe goed hij kon fietsen. In het Havenkwartier liggen genoeg drempels om dit te showen, dus daar ging hij. Vele malen ging dit prima, totdat Tijs toch viel met zijn fietsje. Dit is een moment waar je ziet hoe geliefd Tijs is, door alle leden van zijn familie! De tranen waren dan ook snel gedroogd!

Om wat variatie in de reportage aan te brengen, hadden we ervoor gekozen om het Havenkwartier te verlaten en de oude Gasfabriek op te zoeken! Dit is een van mijn favoriete locaties om te fotograferen. 

 

De prachtige roestige achtergrond kleurde mooi bij deze gezellige familie! En zeg nu zelf, de foto's van Peter-Jan en Tijs zijn toch onwijs schattig?

Tijs ging gewillig op de foto! Ik kon in de na-selectie bijna niet kiezen, zoveel mooie foto's heb ik van hem kunnen maken. Tijdens een familiereportage vraag ik ook altijd of de volwassenen alleen op de foto willen. Dit is niet alleen handig om als profielfoto te gebruiken (voor o.a. Linkedin en Facebook), maar ook voor je kinderen een mooie herinnering als ze later groot zijn. 'Hoe zag papa of mama er vroeger uit toen ik zelf klein was?'

Ik vind het altijd mooi om de band tussen mensen vast te leggen. Meestal wordt er dan als snel gedacht aan de ouder-kind relatie of grootouder-kleinkind relatie. Maar tijdens deze reportage zag ik hoe belangrijk ooms en tantes zijn in het leven van een kind. Zeker oom Youri was favoriet bij kleine Tijs! Ze hebben heerlijk gespeeld met de bladeren die op het terrein lagen! Prachtig om te zien én vast te mogen leggen!

Wat was het gezellig om deze leuke familie weer vast te mogen leggen! Ik hoop dat ze nog vaak bij mij terug zullen komen! Vandaag heeft oma Annelies op haar 50e verjaardag de foto's van haar kinderen cadeau gekregen. Ik heb al wat reacties voorbij zien komen en gehoord dat ze er erg blij mee is! 

 

Annelies: van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Heel veel plezier met de mooie foto's van je prachtige gezin!

Wil jij ook met jouw familie op de foto worden gezet in een ongedwongen en persoonlijke setting? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Reactie schrijven

Commentaren: 0