Strike a pose!

Hoe gaaf is het wanneer je voor Moederdag van je kinderen een fotoreportage cadeau krijgt! Zeker wanneer je weet dat Jordi (de oudste) het helemaal niet ziet zitten om op de foto te gaan!

Iets wat ik helemaal begrijp! Als tiener heb je wel iets beters te doen dan dat! Maar...... dit had hij toch over voor zijn moeder! Wat een topper hè?

 

Deze familie koos voor een stoere, industriële locatie, dus zodoende kwamen we bij de oude Gasfabriek uit! Moeder Claudia had er een hard hoofd in of het zou lukken om alle kids er 'goed' op te krijgen! Maar door met de jongste (Dean), overigens een klasgenootje van mijn oudste zoon Cas, spelletjes te doen (springen doet het altijd goed, zeker met je grote zus) en een beetje te kletsen over van alles en nog wat, is het toch gelukt om hem op de foto te krijgen zoals hij is!

 

En dan hebben we nog Famke! Wat een plaatje is ze! En ze vond het helemaal fantastisch om op de foto te gaan! Ze had allerlei ideeën en had goed nagedacht welke foto's ze van zichzelf wilde hebben! Met toffe plaatjes als resultaat!

 

Omdat ik ze in een 'fotografisch' drukke week gefotografeerd had, gaf ik aan dat het zo'n 2 weken kon duren voordat ze de foto's zouden ontvangen. Toen ik op het dorpsfeest in ons dorp rondliep, liep ik Famke tegen het lijf! Wanneer ik de foto's klaar had, want ze kon ECHT niet meer wachten! Geweldig, die tieners! 

Maar, het heeft wel zin gehad, want diezelfde avond kroop ik achter mijn computer om het speciaal voor haar in orde te maken!

 

Ondertussen hebben ze de foto's ontvangen en zie ik op de Instagrampagina van Famke geregeld foto's voorbij komen!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Annelies (zaterdag, 15 september 2018 21:19)

    Ze zijn erg mooi geworden super

  • #2

    Astrid (zaterdag, 15 september 2018 23:32)

    Mooie foto's van mooie kids trots op zijn