'Muze'

Wie mij gevolgd heeft in mijn weg om natuurlijk licht fotograaf te worden, is Annemijn geheid tegen gekomen op één (of meerdere) van mijn sociale media pagina's! Zij heeft namelijk voor al mijn opdrachten model gestaan de afgelopen maanden! Ze is echt mijn 'muze' geworden gedurende die maanden. Annemijn verscheen niet alleen voor mijn camera, maar ze dacht mee, wist precies te doen wat ik bedoelde en inspireerde mij daarmee! Zie hier de foto's die ik instuurde naar mijn mentoren van de opleiding:

Om Annemijn te bedanken voor al haar hulp en inzet, heb ik haar een reportage cadeau gedaan, waar ze gewoon als 'Annemijn' op de foto mocht, samen met haar familie. Moeder Hanneke en haar vriend Peter en broer Bart waren ook van de partij! Wat vond ik het fijn om iets terug te kunnen doen voor haar!

Ze hebben inmiddels de foto's ontvangen en zijn er erg blij mee! Dat is altijd erg fijn om te horen!

 

Lieve, lieve Annemijn! Nogmaals bedankt voor je hulp, je ideeën, je scherpe oog en je vrolijkheid! Zonder jou had ik niet dit mooie eindresultaat kunnen behalen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0