'Muze'

Wie mij gevolgd heeft in mijn weg om natuurlijk licht fotograaf te worden, is Annemijn geheid tegen gekomen op één (of meerdere) van mijn sociale media pagina's! Zij heeft namelijk voor al mijn opdrachten model gestaan de afgelopen maanden! Ze is echt mijn 'muze' geworden gedurende die maanden. Annemijn verscheen niet alleen voor mijn camera, maar ze dacht mee, wist precies te doen wat ik bedoelde en inspireerde mij daarmee! Zie hier de foto's die ik instuurde naar mijn mentoren van de opleiding:

Om Annemijn te bedanken voor al haar hulp en inzet, heb ik haar een reportage cadeau gedaan, waar ze gewoon als 'Annemijn' op de foto mocht, samen met haar familie. Moeder Hanneke en haar vriend Peter en broer Bart waren ook van de partij! Wat vond ik het fijn om iets terug te kunnen doen voor haar!

Ze hebben inmiddels de foto's ontvangen en zijn er erg blij mee! Dat is altijd erg fijn om te horen!

 

Lieve, lieve Annemijn! Nogmaals bedankt voor je hulp, je ideeën, je scherpe oog en je vrolijkheid! Zonder jou had ik niet dit mooie eindresultaat kunnen behalen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl