Grote zandbak

Gisteren ging ik met dit leuke stel naar de zandverstuiving bij 't Harde! Voor de kinderen was dit een grote zandbak, waar ze lekker konden rondrennen! We hadden om 10.00 uur afgesproken, maar eigenlijk was het al bloed-je-heet en waren we blij dat we niet midden op de dag afgesproken hadden!

 

Het gezin van Alfred en Nicole (Nicole is mijn oud-collega, maar stiekem eigenlijk ook al wel wat jaartjes een vriendin) heb ik vorig jaar op dezelfde plek al op de foto gezet, alleen was het toen een stuk kouder! Het leuke van deze tijd is dat je van die heerlijke zomerse plaatjes krijgt, met blote voeten in het zand en luchtige kleding! 

 

De broer van Alfred, Koos, was er gisteren ook bij met zijn gezin! De tweeling Noa en Vajèn vond het eigenlijk maar wat spannend dat ik er was, maar door mama Marloes strategisch neer te zetten, is het toch gelukt om ze op de foto te krijgen! En heb je die blauwe ogen gezien? Om in te verdrinken, zo mooi!

 

Stoere Deano vond het klimmen in de boom super leuk! 'Wil je een foto van me maken', vroeg hij toen hij hoog in de boom zat!

 

Ook Izah (de jongste van Alfred en Nicole) had het fotograferen helemaal te pakken! Waar ze vorig jaar nog hard van me wegrende, vroeg ze me nu constant of ik een foto van haar wilde maken! Hoe leuk is het om kinderen zo te zien groeien in een jaar tijd! 

 

Lieve Romesa was toch wel echt de grote zus en nicht van het stel! Zij liet zien hoe het allemaal moest en de kleintjes namen het allemaal van haar aan! En wat een beauty is het zeg, ze spat echt van mijn scherm af!


Het was een heerlijke ochtend, met leuk gezelschap en een prachtig eindresultaat!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl