Sahara

Ommen, Nederland

Gisteren ben ik naar de Sahara geweest. En dan bedoel ik niet de Sahara in Afrika, maar gewoon hier in Nederland! 

De Sahara in Ommen is een zandverstuiving, net zoals de zandverstuiving bij o.a. Kootwijk! Ik ben dol op zandverstuivingen, want je hebt meteen een prachtig decor voor een reportage! En kinderen zijn er dol op! Wie wil er nu niet lekker rondrennen in een enorme zandbak?

 

Gisteren ontmoette ik de familie Tijhuis! Drie zussen (Chantal, Sharon en Bodil) met hun ouders, hun mannen en kleine Jinthe, de dochter van Joost en Chantal.

 

Sharon, de middelste dochter, is een collega van mijn man Sander, dus wij kennen elkaar al! Sharon en haar zussen wilden haar moeder verrassen met een reportage, dus gaven ze Ans een cadeaubon op Moederdag.

 

Gisteren was het dan eindelijk zo ver en mocht de familie op de foto! Wat een gezellig boeltje bij elkaar, ik zag Diederik en Ans volop genieten van hun prachtige gezin! En terecht! Wat hebben ze een lol samen, je ziet dat ze heel veel om elkaar geven!

 

Kleine Jinthe vond de grote zandbak prachtig! Ik heb haar alleen maar zien lachen! Heerlijk als kinderen zo op kunnen gaan in het moment en écht kunnen genieten! Zeker toen de bellenblazen tevoorschijn werden gehaald, kon ze haar lol niet op. 

 

Maar ook Diederik en zijn jongste dochter Bodil hadden veel plezier met de bellenblaas! Ik vraag me af wie hier het grootste kind was deze ochtend! ;-)

  

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ans Tijhuis (zondag, 24 juni 2018 20:13)

    Danique wat een mooie woorden en wat een prachtige foto's.
    Bedankt voor de mooie morgen.