Later als ik groot ben!

Vanmiddag vraagt mijn jongste zoon Jens (3,5) of we even gaan wandelen naar de speeltuin bij ons in de straat. Hij wordt steeds groter en wijzer en er komen steeds 'grotere' woorden uit zijn (voor mij nog kleine) mond!

 

Wanneer we de voortuin van onze buurman en -vrouw voorbij lopen valt ons oog op de mooie bloeiende lavendel die in de tuin staat. Deze lavendel heeft ook de aandacht getrokken van een mooi citroenvlindertje, die van de ene op de andere bloem vliegt.

 

Jens zit vol bewondering naar de vlinder te kijken die geen seconde stil zit. Ineens zegt hij tegen me: 'Mama, je moet snel je camera thuis ophalen, want je moet voor mij een foto maken van dit vlindertje! Ik vind hem zo mooi!'.

 

Ik ren snel naar huis om mijn camera op te halen en even later probeer ik het beestje vast te leggen (wat best nog een opgave is, omdat hij voor geen meter blijft zitten)! Maar het lukt! Jens blij, ik blij, vlinder blij dat we hem met rust laten.

 

In de speeltuin maak ik nog wat foto's van Jens die lekker speelt. Ik vind het eigenlijk het allerleukst om mijn kinderen zo te fotograferen! Speels en niet gestuurd!

 

Maar dan kijkt Jens serieus in de camera: 'Mama......', 'Ja?' antwoord ik. 'Als ik later groot ben, gaan we dan samen fotograferen en ga jij mij dan leren hoe dat moet?' 'Ik wil niets liever dan dat, jongen!' is mijn antwoord. Wat lijkt me dat heerlijk om samen met hem te doen!

 

Ik kan niet wachten tot 'later', maar voor nu mag hij nog even lekker 'klein' blijven! Groot zijn kan nog lang genoeg!

 

Liefs, Danique

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl