Alles is familie

Twee weken geleden mocht ik deze gezellige familie op de foto zetten! Moeder Ingrid was een beetje bang dat haar jongens het niets zouden vinden om op de foto te gaan, maar daar merkte ik helemaal niets van! Aan het einde van de reportage wilden ze zelfs alleen op de foto! 

En de prachtige jonge dame op de foto is de vriendin van Rens, zij mocht natuurlijk ook niet ontbreken op de foto! 

Deze lieve familie heeft ondertussen de foto's ontvangen in hun mailbox! Ik zag ze ook al voorbij komen op de Facebookpagina van Ingrid, dus ik schat zo in dat ze er blij mee zijn!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl