Tweelingen

Bijna 2 weken geleden had ik een heel bijzonder gezelschap voor mijn camera: niet één tweeling, maar twee! En om het nog specialer te maken: ze zijn in dezelfde week geboren en ook nog nichtjes van elkaar!

De opa en oma van dit stel ging in één week tijd van geen kleinkinderen naar 4!!!

 

De meiden hadden zichtbaar zin in de reportage! Ze wonen niet bij elkaar in de buurt en Deventer lag ergens 'in het midden'. Zodoende kwamen ze bij mij terecht!

 

We hebben afgesproken bij Fooddock met de intentie buiten te fotograferen. Maar eenmaal binnen, bleek dit een perfecte locatie te zijn voor deze vier meiden!

 

Ze kwamen steeds meer los en kwamen zelf ook met ideeën! Energie in overvloed! Wat een heerlijk stel!

 

Hun papa's en mama's hebben de reportage inmiddels in hun mailbox ontvangen! Ik ben benieuwd wat ze ervan vinden!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl