Gezelligheid

Een kleine twee weken geleden had ik deze gezellige familie voor mijn camera ter ere van het 50 jarig huwelijk van opa en oma! Het bleek een hele gezellige, gekke en ontspannen reportage te worden.

De twee jongsten van het stel: Jonas en Jens (leuke naam ;-)) bleken voor alles in te zijn! Lekker gek doen en hun ouders de gek aansteken, daar waren ze goed in! Maar ook de andere familieleden waren voor gekke dingen in! Zo sprong vader Machiel geregeld door het beeld en lukte het mij om hem zo vast te leggen! Wat hebben we heerlijk gelachen samen!

 

Maar wat mij ook opviel was de liefde die Jonas heeft voor zijn oma! Tussendoor zag ik hem steeds toenadering zoeken naar haar, wat mooi om te zien! 

 

En als je je afvraagt waarom er een lego-poppetje op de foto staat? Die blijken overal in Deventer op te duiken! Niemand weet wie dit doet, maar één ding is zeker: ik vind hem super leuk! Lees hier een artikel over deze leuke straatkunst!

 

Lieve familie, ik wens jullie veel plezier met de foto's en nog heel veel leuke en gezellige momenten als deze samen toe! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl