Gezelligheid

Een kleine twee weken geleden had ik deze gezellige familie voor mijn camera ter ere van het 50 jarig huwelijk van opa en oma! Het bleek een hele gezellige, gekke en ontspannen reportage te worden.

De twee jongsten van het stel: Jonas en Jens (leuke naam ;-)) bleken voor alles in te zijn! Lekker gek doen en hun ouders de gek aansteken, daar waren ze goed in! Maar ook de andere familieleden waren voor gekke dingen in! Zo sprong vader Machiel geregeld door het beeld en lukte het mij om hem zo vast te leggen! Wat hebben we heerlijk gelachen samen!

 

Maar wat mij ook opviel was de liefde die Jonas heeft voor zijn oma! Tussendoor zag ik hem steeds toenadering zoeken naar haar, wat mooi om te zien! 

 

En als je je afvraagt waarom er een lego-poppetje op de foto staat? Die blijken overal in Deventer op te duiken! Niemand weet wie dit doet, maar één ding is zeker: ik vind hem super leuk! Lees hier een artikel over deze leuke straatkunst!

 

Lieve familie, ik wens jullie veel plezier met de foto's en nog heel veel leuke en gezellige momenten als deze samen toe! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0