Stichting Earlybirds: Boaz

Blog Boaz | 25.11.2017 | Overijssel

 

Omdat mama Kirsten van zondag op maandagnacht (5 – 6 november) plotseling vruchtwater verloor, verbleef ze in het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Vanwege krampen in haar onderrug, kreeg ze de dagen erna weeënremmers en longrijpmedicatie voor de kleine Boaz.

Het leek heel goed te gaan en woensdagochtend was de longmedicatie ingewerkt en werden de weeënremmers afgekoppeld. Het leek er zelfs even op dat Kirsten zondagmiddag even naar huis mocht.

Totdat vrijdagmiddag 10 november, plotseling (op de verjaardag van oma), kleine Boaz zich toch aandiende. Na een zeer snelle bevalling werd Boaz na 32 weken zwangerschap geboren. Hij liet al snel na de geboorte al van zich horen en had geen ademondersteuning nodig! En al snel werd hij door de verpleging een 'superbaby' genoemd, omdat hij het zo goed deed!

 

Op de dag dat ik langskom tref ik een zeer ontspannen Pieter en Kirsten aan. Ze genieten zichtbaar van hun mooie mannetje!

Boaz mag lekker in bad. Ik heb nog nooit een baby zo relaxed in bad zien liggen! Hij genoot er zichtbaar van. Na het badje werd hij lekker ingesmeerd en hij bezorgde papa en mama tot 3 keer toe een bruine 'verrassing' op het aankleedkussen. Gelukkig konden Pieter en Kirsten hierom lachen!

 

Na zijn badje mocht Boaz lekker bij mama aan de borst proberen te drinken. En wat doet hij dat al knap. Het lukt hem om 5 minuten zelf te drinken!

 

De liefde in het gezin spat ervan af. Dat is duidelijk te zien wanneer het voor Pieter tijd is om naar het werk te gaan. Hij kan gewoon geen afscheid nemen van zijn mooie kereltje, met als gevolg dat hij een uur later dan gepland het ziekenhuis verlaat.

 

Lieve Kirsten en Pieter, waarschijnlijk mag Boaz nog voor Sinterklaas naar huis, omdat het zo'n sterke topper is. Wat moeten jullie trots op hem zijn!

 

Lieve kleine Boaz, wat ben je mooi en wat ben je een relaxed mannetje! Ik wens je heel veel geluk en liefde met je lieve papa en mama! En ik hoop je snel weer te zien!

 

Liefs, Danique

 

 

 

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0