Stichting Earlybirds: BLAKE

Blog Blake | 27.08.2017 | Overijssel

 

Mama Simone was al een tijdje onder controle in het ziekenhuis wegens een te hoge bloeddruk.

Omdat kindjes jonger dan 32 weken niet in het Deventer Ziekenhuis kunnen worden opgenomen, werd Simone naar het UMC in Utrecht gebracht toen het met haar gezondheid achteruit ging.

Mocht de baby geboren worden, dan waren ze meteen op de juiste plek.

 

Helaas werd deze gedachte werkelijkheid, want Simone werd zieker en zieker! De artsen besloten over te gaan tot een keizersnede.

Blake werd, na een dag wachten, geboren na een zwangerschapsduur van 31 weken en 2 dagen.

 

Simone was onder gehele narcose, maar papa Wouter heeft alles van de geboorte meegemaakt. Ook de angstige minuten na de geboorte van Blake. Blake ademde namelijk niet. Wouter ging uit van het ergste en maakte helse minuten door.

Gelukkig kwam daar dan toch het huiltje van Blake en kon Wouter opgelucht ademhalen.

 

Na 5 dagen mocht Simone naar huis en kregen ze het fantastische nieuws dat Blake mee zou verhuizen naar het Deventer Ziekenhuis.

Sindsdien ligt Blake hier op de neonatologie en doet het (op een flinke dip na) hartstikke goed.

 

Op de dag dat ik kom fotograferen tref ik een hele trotse grote zus aan. Summer wil mij meteen meenemen naar haar broertje, waar ze stapelverliefd op is! Blake boft maar met z'n grote zus!

 

Blake ligt er prinsheerlijk bij! Af en toe een grimasje, die ik ook nog heb vast kunnen leggen! Blake heeft lekker bij zijn mama gebuideld, terwijl papa liefdevol toekeek.

 

Lief gezin, ik hoop dat Blake snel bij jullie thuis is en dat jullie met hem kunnen gaan pronken in de buurt! Geniet van elkaar en heel veel geluk!

 

Lieve Summer, ik vind je nu al een super goede grote zus! Ik hoop dat je snel met Blake kan gaan spelen!

 

 

Liefs, Danique

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl