Stichting Earlybirds: RUBEN

Denise lag wegens een te hoge bloeddruk ter observatie in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn, toen midden in de nacht spontaan haar vliezen braken. Omdat de hartslag van Ruben onstabiel was, werd er besloten Ruben te halen middels een keizersnede. En zo kwam Ruben, 7 weken te vroeg, op de wereld.

Ruben maakt elke dag stapjes vooruit! Hij is zelfs zo sterk dat hij zijn sonde eruit trok op de dag dat ik langskwam voor zijn reportage! Hij wilde ‘mooi’ op de foto! Helaas voor Ruben moest de sonde er na de reportage gewoon weer in en dat vond hij absoluut niet leuk! Ruben, wat ben je een vechter! Groei maar hard en word maar sterker door lekker veel bij je mama te drinken!

Denise, hopelijk mag je kleine kanjer snel mee naar huis! Ik wens jullie alle liefde van de wereld!

Liefs, Danique

Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl