Stichting Earlybirds: RUBEN

Denise lag wegens een te hoge bloeddruk ter observatie in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn, toen midden in de nacht spontaan haar vliezen braken. Omdat de hartslag van Ruben onstabiel was, werd er besloten Ruben te halen middels een keizersnede. En zo kwam Ruben, 7 weken te vroeg, op de wereld.

Ruben maakt elke dag stapjes vooruit! Hij is zelfs zo sterk dat hij zijn sonde eruit trok op de dag dat ik langskwam voor zijn reportage! Hij wilde ‘mooi’ op de foto! Helaas voor Ruben moest de sonde er na de reportage gewoon weer in en dat vond hij absoluut niet leuk! Ruben, wat ben je een vechter! Groei maar hard en word maar sterker door lekker veel bij je mama te drinken!

Denise, hopelijk mag je kleine kanjer snel mee naar huis! Ik wens jullie alle liefde van de wereld!

Liefs, Danique

Reactie schrijven

Commentaren: 0