ZANDVERSTUIVING

Vanmorgen ging ik op pad met Alfred, mijn collega Nicole en hun twee dochters; Romesa en Izah. De meiden hadden er zin in! Ze hadden speciaal voor vandaag matchende kleding aan! Wat zagen ze er mooi uit!

 

Samen zijn we naar de zandverstuiving gegaan, die echt bij hun om de hoek ligt! Het weer maakte het nog even spannend, maar op een klein buitje na, hebben we het droog gehouden.

 

Izah had al meteen door wat ik kwam doen, want zodra ze doorhad dat ik haar wilde fotograferen, ging ze ervan door. Ze liet ons dan ook alle kanten oplopen: heuvel op, heuvel af. Een flinke workout kan ik je vertellen! ;-)

 

Wat een gezellig en liefdevol gezin is het en dat is zeker terug te zien in de foto's!

 

Alfred, Nicole, Romesa en Izah: geniet van jullie mooie gezin en van de foto's! Ik ben heel benieuwd welke bij jullie aan de wand komen te hangen!


Reactie schrijven

Commentaren: 0

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl