ZANDVERSTUIVING

Vanmorgen ging ik op pad met Alfred, mijn collega Nicole en hun twee dochters; Romesa en Izah. De meiden hadden er zin in! Ze hadden speciaal voor vandaag matchende kleding aan! Wat zagen ze er mooi uit!

 

Samen zijn we naar de zandverstuiving gegaan, die echt bij hun om de hoek ligt! Het weer maakte het nog even spannend, maar op een klein buitje na, hebben we het droog gehouden.

 

Izah had al meteen door wat ik kwam doen, want zodra ze doorhad dat ik haar wilde fotograferen, ging ze ervan door. Ze liet ons dan ook alle kanten oplopen: heuvel op, heuvel af. Een flinke workout kan ik je vertellen! ;-)

 

Wat een gezellig en liefdevol gezin is het en dat is zeker terug te zien in de foto's!

 

Alfred, Nicole, Romesa en Izah: geniet van jullie mooie gezin en van de foto's! Ik ben heel benieuwd welke bij jullie aan de wand komen te hangen!


Reactie schrijven

Commentaren: 0