TUSSEN DE BUIEN DOOR!

 

Maandag 17 april (2e Paasdag) had ik een afspraak met de familie Kolkman. Deze gezellige zonen en schoondochters wilden hun (schoon)ouders verrassen met een fotoreportage, dus zo gezegd zo gedaan. Oma Marion moest op de dag zelf paaseieren zoeken in de tuin en vond toen een waardebon voor een fotoreportage. Dat die reportage 2 uur later zou plaatsvinden, had ze toen niet kunnen bedenken.

 

Ze kreeg de opdracht zich snel om te kleden en wat zagen ze er allemaal prachtig uit!

 

Helaas was het al de gehele dag ontzettend wisselvallig weer: van zon, naar regen, naar hagel. Het zag er zelfs even naar uit dat we de reportage moesten verplaatsen! Gelukkig konden we net tussen de buien door lekker naar buiten! Maar ook later toen het wel begon te regenen, zijn we naar binnen gegaan en daar lukte het toch om de oudste drie kids op de gevoelige plaat te zetten!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annemiek (zaterdag, 22 april 2017 21:29)

    Super bedankt!!! Foto's zijn echt gaaf geworden

LIFESTYLE-FOTOGRAFIE, HOE WERKT DAT?

Hoi! Ik ben Danique van Gurp, natuurlijk licht én lifestylefotograaf uit Deventer, Nederland. Ik fotografeer mensen zoals ze zijn in het licht dat aanwezig is. Dat is wat lifestylefotografie is: het vastleggen van echte emoties en momenten, niets bedacht of gestuurd! Het enige wat gepland is aan een lifestylereportage zijn de kleding en de locatie. Die bepalen we voor de reportage in overleg. Alles wat tijdens de reportage gebeurt, leg ik voor jullie vast! Die ene liefdevolle blik van je partner, de slappe lach van je kinderen, dit zijn momenten die zo dierbaar zijn! Deze manier van vastleggen en mijn oog voor detail geeft een mooie weergave van het moment: een waardevolle herinnering om steeds weer op terug te kunnen kijken! Lifestylefotografie kan op verschillende manieren worden toegepast: in portret-, maar ook in trouwfotografie! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ontmoet je graag! Liefs, Danique


LET'S CONNECT

- Gecertificeerd natuurlijk licht fotograaf -

INFORMATIE

Danique van Gurp fotografie

[Natuurlijk licht én lifestyle fotograaf]

Deventer, Nederland

T: +31612244212

E: info@daniquevangurpfotografie.nl