TUSSEN DE BUIEN DOOR!

 

Maandag 17 april (2e Paasdag) had ik een afspraak met de familie Kolkman. Deze gezellige zonen en schoondochters wilden hun (schoon)ouders verrassen met een fotoreportage, dus zo gezegd zo gedaan. Oma Marion moest op de dag zelf paaseieren zoeken in de tuin en vond toen een waardebon voor een fotoreportage. Dat die reportage 2 uur later zou plaatsvinden, had ze toen niet kunnen bedenken.

 

Ze kreeg de opdracht zich snel om te kleden en wat zagen ze er allemaal prachtig uit!

 

Helaas was het al de gehele dag ontzettend wisselvallig weer: van zon, naar regen, naar hagel. Het zag er zelfs even naar uit dat we de reportage moesten verplaatsen! Gelukkig konden we net tussen de buien door lekker naar buiten! Maar ook later toen het wel begon te regenen, zijn we naar binnen gegaan en daar lukte het toch om de oudste drie kids op de gevoelige plaat te zetten!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annemiek (zaterdag, 22 april 2017 21:29)

    Super bedankt!!! Foto's zijn echt gaaf geworden